Velkommen til Velling Koller
           En dejlig perle i Søhøjlandet

Ansigtsbehandling Østerbro, 07.06.2018 (14:41:25)

Tusind tak fordi vi måtte komme forbi. Velling Koller er det perfekte sted for afkobling og arbejde, hvis man har et projekt, der kræver ro og tid til omtanke. Jeg kommer snart igen!

Elsabeth Nnielsen, 07.09.2017

Tak for dejlig mad ,og ikke mindst den hygge der er på stedet.Desværre var der nogle der ikke fik spist op ,med det må jo ses som der har været rigelig!!!
Vi fik en rigtig god oplevelse.
TAK vi giver oplevelsen videre til andre.

henriette bertelsen, 04.02.2017

fint sted men noget skuffet over maden

Rasmus Steenberg, 29.01.2017

Det kan godt være i har et godt omdømme, men maden der er ikke noget i kan prale af. Jeg holdte min konfirmation derude og det var næsten helt pinligt at servere det mad vi fik.. Kan IKKE anbefales.

Henriette, 11.05.2015

Tak for rigtig god service :)
http://billig-a-kasse.dk

Anette Juhl Jensen, Ry, 16.06.2014

Vi vil gerne sige tusind tak for god mad og god behandling i går til frokost. Vi - og vores gæster nød det meget.

Annette Nielsen, 04.05.2014

Vi havde en fantastisk fødseldagsbrunch med veltilberedte retter, som smagte dejligt og var flot anrettet- og der var rigeligt.Efter en dejlig gåtur i skoven fik vi nogle lækre boller og nogle fantastiske lagkager !!!Alt kan anbefales :-)

Karin Egeberg og Aage Dahlsen, 21.04.2014

Hej Alle.
Tusinde tak for en dejlig brunch vi fik langfredag d. 18 april.
Fantastisk sted I har ,ikke sidste gang vi besøger jer, og vil med
glæde anbefale stedet til andre.

Vh. Karin Egeberg og Aage Dahlsen.

Jørgen Nielsen, 04.12.2013

Fantastisk at se, hvad I har fået ud af det. Holger Rohde var min mors onkel, og jeg har tilbragt mange hele somre på Velling Koller, mens min mor arbejdede i køkkenet, og min far kørte toget i Eventyrhaven. Og socialøkonomisk virksomhed er et godt initiativ. Ville gerne bage :-) men bor desværre for langt væk. Held og lykke med det

Jørgen

Søren Lundholm Jensen, 27.09.2013

På Velling Koller fejrede jeg min 60 års-fødselsdag, omkranset af halvhundrede snakkesalige gæster.

1-2-3, forhandlede Dorte og jeg os frem til festens rammer og til en menu, der i udstrakt grad tog hensyn til mine særlige ønsker. Dorte er en god lytter.

Kokken tryllede og transformerede drømme til mageløs virkelighed. Tjenerne arbejdede med et deltagende hjerte og et køligt overblik, var oplagte og imødekommenhed.

Vi kom sent i seng og overnattede på det romantiske skovhotel. Søndag morgen stod vi op til en overdådig morgenbuffet.
Solen skinnede igen.

Tak til Dorte og hendes stab for en herlig fødselsdagsfest.

PS. Jeg skal hilse fra alle gæsterne for en lang og sjov fest.

? ? ? ? ? ?

Karen Tvermose, 26.05.2013

Hej Velling-koller
Det var rigtig godt mad vi fik til vores fest her i weekende, og en super flot bordpyntning. Alle gæsterne nød det. Det er en rigtig dejlig sted at holde fest. Stille og roligt, og så ud i naturen. Børne kunne bare rende ud på lege pladsen, og de hygge sig. Det kan varmt anbefales at holde fest på Velling-Koller.

Jane Kaas, 29.04.2013

En dejlig Cykelweekend med overnatning i jeres skønne omgivelser og super imødekommende varm gæstfrihed i Velling Koller.Skønt at være gæst hos jer, vi kommer meget gerne igen og kan varmt anbefale andre at lægge turen forbi........

Karen Højmark, 26.04.2013

Fantastisk at komme til Velling Koller efter at have cyklet 75km. Den sidste bakke blev forceret, og der stod så kaffebordet klar, hyggelige værelser og MEGET veltillavet mad. Tak for det.....

Hej Velling Koller, 26.04.2013

Tak for et godt ophold fra den 20-21 april. God mad og et fint værelse. Vi fik en helt specielt god behandling, synes vi, med fortælling om stedets historie osv.
Naturen omkring Velling Koller er jo fantastisk, og for sådan nogen cykelfreaks som os er bakkerne en speciel nydelse.

Ziggy, 12.04.2013

Hilsen fra Roskilde

Svar: Se Ziggys fine tegning i større format her:

http://velling-koller.dk/side.asp?Id=87549

Hilsner fra Dorthe, lejrchef

Ziggy, 12.04.2013

Hilsen fra Roskilde

Claus Kjemtrup, 03.10.2012

Ja det var jo så Campingpladsen! Vi var så til familiefest søndag den 30 September, også på Velling Koller! Det var rigtig dejlig behandling af personalet, og ikke mindst maden, den var sgu bare lige i skabet ;-) Lokalerne er rigtigt fine. Især da vi fik at vide at man 'kun' havde været igang siden Maj måned 2012, må jeg sige at I har fået utroligt flot resultat ud af det. Det er sgu godt gået! Alt i alt SUPER dejlig oplevelse hele weekenden.
Jeg vil understreg meget kraftigt overfor læserne af dette, så har jeg IKKE modtaget betaling for at skrive alt dette positive om Velling Koller!!!!! I skulle prøve at tage dertil!!
Velling Koller! Go vind fremover og tak for en dejlig weekend! :-)

Claus Kjemtrup, 03.10.2012

Hejsa!
Vi skulle til familie fest på Velling Koller, søndag den 30 September. Vi valgte at tage Campingvognen med til Jeres Campingplads! Vi blev meget positivt overrasket! I vores øjne er Jeres toilet/badefaciliteter virkelig dejlige! og selve pladsen rigtig dejlig. Vi fik en venlig og positiv behandling hele vejen igennem og kan varmt anbefale pladsen! Den er SUPER til børn. Ja hele området er super børnevenligt. Rigtigt dejligt med skoven lige i 'baghaven'. Alt i alt en SUPER dejlig oplevelse, som vi meget gerne tager igen! :-)

Birgit, 19.08.2012

Vi har lige været på pladsen fra mandag til fredag i uge 33. En skøn plads i en fantastisk natur og med superfine sanitære forhold.Vi kan varmt anbefale pladsen.

Annemarie Fjorback, 21.07.2012

Vi er to voksne, der har tilbragt nogle dage af vores sommerferie på pladsen i vores campingvogn. En hyggelig og velholdt plads, med en dejlig natur, gode store pladser, gode muligheder for udflugter, en flot og funktionel servicebygning og et værtspar, der altid var venlige og parat til at servicere os. Pladsen er helt sikkert et besøg værd og vi kommer temmelig sikkert igen.
mvh
Poul & Annemarie Fjorback

Birgitte H. Nielsen, 05.07.2012

Vi vil gerne anbefale det lille hyggelige Velling Koller Hotel. Super dejligt sted i skønne omgivelser, rigtig god mad og vin. Prøv det.

Lasse Ellegaard, 29.06.2012

Velling Koller er det perfekte sted for afkobling - og arbejde, hvis man har et projekt, der kræver ro og tid til omtanke.
Maden er fantastisk - raffineret og rigelig. Omgivelserne er en lise for sjælen. Værterne er vidunderlige. Jeg kommer snart igen!

Jonna og Jimmy, 13.06.2012

Til alle der ser denne hjemmeside:

I Søhøjlandet, mellem Silkeborg og Bryrup, ligger Velling Koller Hotel og Camping. Et pragtfuldt sted med mange muligheder for både børn og voksne og uanset opholdets længde. Mad og betjening i top. der er gode muligheder for gode traveture og køreture. Herfra er der korte ture til Legoland, Givskud Løvepark, og Randers Regnskov. Vi vil anbefale at komme til dette pragtfulde sted og kommer selv igen.

Jonna og Jimmy Nielsen, København.

Vorgod Barde, 05.06.2012

Kære Værter

Det er søndag den 3/6 12, og vi er seks par 60+ på udflugt i dag.. Vi kommer fra Løndal markedsdag og har bestilt aftensmad hos jer.
Vi er vist det føste selskab, efter at I har åbnet stedet her igen.
Efter en rask travetur i skoven ud til Vellingkalv´s flotte udsigt, ventede der en skøn-skøn middag med nye kartofler og grøntsager til mør oksesteg + en lækker dessert af is med frisk frugt. Vi synes rigtig godt om serveringsmåden, hvor vi selv øste op af kartofler og grøntsager, og kødet blev serveret. En kop kaffe fik vi til desserten.
Alt i alt en dejlig oplevelse.

Ruth og Ole
Bente og Ludvig
Mette og Svend Erik
Hanne og Villiam
Birgit og Hans
Krista og Peder


Vi ønsker jer held og lykke med fremtiden
hilsen Vorgod- Barde


Lone & Jørgen Kjeldsen, 04.06.2012

Ganske ukendt med området, 'faldt vi med vejn ind'.
Meget entusiastiske mennesker er i gang med at genetablere en form for nyt oplevelsescenter, vi blev vel modtaget og indlogeret på hotellet. Efter en gåtur i skoven spiste vi en let middag og nød atmosfæren.
Det skal være vores opfordring at besøge de gamle bygninger på Velling Koller.

Hilsner Lone og Jørgen
Rønvej 2, Køge

Hanne og Karl Hans, Fyn, 29.05.2012

Vi har været på Velling Koller Hotel som de første gæster i 2012 efter genåbningen. Det ligger i fin sammenhæng med campingplads i smukke omgivelser. God og venlig betjening, den ene af os er kørestolsbruger, hvor der hurtigt blev fundet praktiske løsninger.
God og veltillavet mad. Håber det i fremtiden bliver velbesøgt.
Med venlig hilsen Hanne og Karl Hans

Opret indlæg i gæstebog

VELLING KOLLER Campingplads, Vandrehjem og  Restaurant  *  Velling Koller Vej 4   *  DK-8654 Bryrup
info@velling-koller.dk   *    Tel.  +45 75 75 62 04