Velling Kollers lækre menuer til dit arrangement

 

Velling Koller kan levere super lækker mad til din næste fest eller et arrangement, du holder på stedet. Vi leverer også mad ud af huset.

Velling Koller byder på et stort og varieret udvalg af menuer, du kan vælge imellem til konfirmation, bryllup, din fødselsdag, julefrokost, børnefødselsdag, kurser, events eller kaffe/kage arrangement.

Vi tilbyder lækkert mad i høj kvalitet til dit arrangement. Du kan sammensætte præcis den menu, der passer dig og efter dine ønsker. Buffét, 1-2-3 retters menuer, brunch og smørrebrød. Du vælger selv.

Velling Kollers køkken består af professionelt og veluddannet personale, som sammen med bestyrerne Henrik og Tine gør alt hvad de kan for at gøre dit arrangement til en succes - skøn mad og drikke skal der til.

Du kan lade dig insiirere af vores menuer til dit næste arrangement på Velling Koller, og se vores priser på mad ud af huset på

SE MENU/PRISER HER: Olivias Køkken.

Skal vi levere mad til dit næste arrangement?

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uformel snak om menuer og inspiration. Så finder vi sammen den løsning, der passer perfekt til dig – og danner rammen om dit næste arrangement eller store fest! 

Ring til os på 75756204 eller send en e-mail på info@velling-koller.dk

 

VELLING KOLLER Campingplads, Vandrehjem og  Restaurant  *  Velling Koller Vej 4   *  DK-8654 Bryrup
info@velling-koller.dk   *    Tel.  +45 75 75 62 04