Velling Koller - en eventyrlig perle midt i Jyllands smukke natur

Velling Koller er en eventyrlig perle fuld af liv, midt i Jyllands smukke natur! Her har du skov og søer, og udsigt over Midtjyllands åbne vidder. De autentiske omgivelser fra en svunden tid, dengang stedet var en berømt eventyrpark, danner rammen om et besøg i en sjælden tidslomme - og med et strejf af eventyr.

Fabelagtige muligheder for aktivitet
Hele området byder på fabelagtige muligheder for aktivitet, om det er MTB, cykling eller vandring. Så er du til aktiv ferie er Velling Koller det oplagte valg!

Velling Koller - også en hyggelig familieplads
Velling Koller er også en hyggelig familieplads, der vægter den fredelige atmosfære. Der er dyr på pladsen, som man kan snakke med, en dejlig legeplads med hoppepude, petanque, bålplads, fællesgrill m.m

Du kan sejle i kano på Gudenåen og Silkeborgsøerne, vandre på Hærvejen, bade i nogle af Danmarks reneste søer, komme på rideture i det kuperede terræn, bestige Himmelbjerget, kører med Veterantoget eller besøge Tollundmanden og meget mere. Alt sammen indenfor 15 minutters kørsel.

Mød os på facebook

 
 
turridning og rideferier, fitnessfaciliteter, gratis wifi overalt fra 1. april, stort forårsmarked, pinsebrunch, mange sommeraktiviteter, adoptér en and og meget, meget mere...

VELLING KOLLER Campingplads og Vandrehjem  *  Velling Koller Vej 4   *  DK-8654 Bryrup
info@velling-koller.dk   *    Tel.  +45 75 75 62 04